Polityka prywatności

[ Postanowienia ogólne ]

Redakcja portalu najprojekty.pl szanuje prawo użytkowników do prywatności. Dba, ze szczególną troską, o ochronę ich danych osobowych oraz stosuje odpowiednie rozwiązania technologiczne, zapobiegając ingerencji w prywatność użytkowników osób trzecich.

[ Autoryzacja ]

Redakcja portalu chciałaby, aby każdy Internauta, korzystający z usług portalu oraz odwiedzający jego strony, czuł się w pełni bezpiecznie, stąd wprowadzone systemy rejestracji i logowania.

Zarejestrowanie się do  najprojekty.pl wymaga wypełnienia formularza, w którym należy podać informacje umożliwiające skontaktowanie się z użytkownikiem (np. adres e-mail). Informacje podane w formularzu są przez nas wykorzystywane do niezbędnych kontaktów z naszymi użytkownikami oraz w celu lepszego dostosowywania prezentowanych przez nas treści do ich potrzeb i zainteresowań. Rejestracja nie jest obowiązkowa.

W formularzu należy również - zgodnie z aktualnie obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych - wyrazić zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych dla poniżej opisanych celów. Należy pamiętać, że wyrażenie zgody przez użytkownika na przetwarzanie przez najprojekty.pl jego danych osobowych dla celów marketingowych, jest całkowicie dobrowolne. Każdemu użytkownikowi przysługuje prawo do wglądu i poprawiania podanych przez siebie danych. Przetwarzamy dane użytkownika, za jego zgodą, m. in. w celu wysyłania materiałów promocyjno-informacyjnych, oferowania produktów, badania rynku i opinii publicznej. Dane te pomagają nam w określeniu upodobań użytkowników, a tym samym - doskonaleniu kierowanej do nich oferty. Wiedząc do kogo mają one być skierowane, łatwiej definiujemy ich ostateczną formułę i kształt. Redakcja  najprojekty.pl informuje także, że jest administratorem danych osobowych przetwarzanych w ramach portalu.

[ Cookies ]

Niektóre obszary serwisu mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji. Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

najprojekty.pl  zawiera lub będzie zawierał serwisy (np. czaty), w których wprowadzane przez użytkownika treści (np. opinie, wypowiedzi, komentarze itp.), stają się publicznie dostępne. Użytkownik może publikować swoje treści w tych serwisach, jedynie po dokonaniu rejestracji. najprojekty.pl , na podstawie uzyskanych informacji, sporządza zbiorcze zestawienia statystyczne, które są ujawniane osobom trzecim. Zestawienia takie nie zawierają danych pozwalających na identyfikację pojedynczych użytkowników.

[ Email ]

Szanując prywatność użytkowników wszelkie dane dotyczące emailów korzystających z serwisu nie są udostępniane pozostałym uzytkownikom. Chcąc skontaktować się z wybraną osobą nalezy skorzystać z formularza kontaktowego dostępnego na stronie.
Serwis najprojekty.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wiadomości rozsyłanych pomiędzy uzytkownikami.

[ Kontakt ]

W przypadku pytań i wątpliwości - prosimy o kontakt z redakcją portalu Nasz adres: kontakt@najprojekty.pl

Złap smartfona

Na skróty

Zobacz również

Nowe artykuły

Nowość, Adaptacja za darmo!!![...] ››
2013-04-14 23:07:11
Od stycznia 2013 r rusza program dopłat do domów[...] ››
2013-01-04 21:57:32

Ostatnio przeglądane

Brak projektów

Informacje o serwisie

Informacje o serwisie

Marzysz o własnym domu. szukasz projektu domu na miarę swoich marzeń i co najważniejsze możliwości. Najprojekty.pl powstał  po to aby ułatwić ci zadanie. Nie musisz przeglądać tysiąca portali biur architektonicznych,  wszystkie projekty gotowe domów zebraliśmy na jednej stronie. Projekty typowe nie muszą być powtarzalne i wykonane schematycznie. Najprojekty.pl oferuje naszym Klientom oryginalne projekty domów jednorodzinnych, domy parterowe i z poddaszem użytkowym w technologii tradycyjnej i drewnianej, w przedziale od tanich projektów domów do tych troszkę droższych dla wysublimowanych Klientów. Znajdziecie tu kolekcję domów tradycyjnych jak i domy nowoczesne. Dla Waszej wygody podzieliliśmy wszystkie projekty domów na kilka kategorii tj. domy letniskowe, domy w zabudowie bliźniaczej i szeregowej, domy wielorodzinne, domy szkieletowe i murowane, projekty domów nowoczesnych i domy energooszczędne. Szukanie wymarzonego projektu domu nigdy nie było tak proste.

Gwarantujemy Państwu najniższe ceny oraz najlepszą usługę. Zapraszamy

Email

Nasz Email:

redakcja@najprojekty.pl
Telefon

Zadzwoń:

+48 52 50 05 052
+48 669 669 379

Telefon

Zamówienia

+48 52 50 05 052
+48 669 669 379

gg

Gadu-gadu

8514026

skype

Skype

www.e-projekty24.pl

Złap smartfona
Kontakt rozwiń
Projekty w porównywarce

Aby porównać projekty zaznacz wybrane a następnie naciśnij przycisk Porównaj. Dopuszcza się możliwość porównania 6 projektów. Usuń wszystkie projekty z porównywarki

Zaznacz Wszystkie
Porównaj

Serwis najprojekty.pl korzysta z plików cookies. Mogą Państwo określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w swojej przeglądarce. Więcej informacji można znaleźć na stronie Informacja o cookies.